U bevindt zich hier : over ons

Over ons

SesWorks.nl is een informatief initiatief van Hardworks.

Op SesWorks.nl willen we website-eigenaren en beheerders informeren over de uiteenlopende mogelijkheden en aspecten van zoekmachine strategie. Het hoofddoel van de website is om ook minder technische of onderbouwde gebruikers een beeld te schetsen van de mogelijkheden die tegenwoordig beschikbaar zijn.

Duidelijke informatie

De redacteuren die aan SesWorks.nl werken hebben een technische- en marketingachtergrond, van waaruit ze de artikelen in een heldere en begrijpbare wijze schrijven. Het idee achter de publicaties is om website-eigenaren en beheerders van de mogelijkheden die verschillende zoekmachine strategieën bieden, op de hoogte te brengen en ze, waar mogelijk, te informeren over de inzet.

Informatie

Wil je meer informatie kijk dan op www.hardworks.nl of www.siteworks.nl. Een vraag stellen kan via het webformulier. Bellen mag natuurlijk ook.

De juiste aanpak voor jou website

Heb je geen idee waar je het beste kunt beginnen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons. We kunnen bijvoorbeeld een analyse van je website maken, waarmee je direct aan de slag kunt! Dit kan al vanaf €99,-

Columns over Website optimalisatie