U bevindt zich hier : CV ketel

CV ketel

CV ketelEen CV ketel vind je in bijna ieder huis. CV oftewel centrale verwarming is een verwarmingsbron op een centrale plaats waarmee het gehele huis verwarmd kan worden.

CV ketel meer dan verwarming

De CV ketel zorgt in de meeste gevallen naast verwarming ook voor warm water. Hierdoor zijn moderne ketels dan ook uitermate geschikt en te combineren met boilers. Ketels zijn er in de varianten HR, VR, combi- en solo.

CV ketel kopen

CV ketels worden tegenwoordig steeds vaker op internet aangeboden. Voor de installatie van een ketel is wel vakkennis nodig. Er zijn echter veel kleine bedrijven die het installeren van CV ketels aanbieden, maar niet de mogelijkheid hebben de ketel tegen een concurrerend tarief in te kopen.

Voor deze markt is de online verkoop van CV ketels ideaal. Online aanbieders krijgen door de grote aantallen CV ketels die zij verkopen vaak een scherpe inkoopprijs waardoor zij de CV ketel tegen een goede prijs aan kunnen bieden.

Waarop moet ik letten bij het kopen van een CV ketel?
Een ketel koop je natuurlijk niet zomaar. Er zijn veel winkelsdie ketels goedkoop aanbieden. Goede (online) winkels bieden ketels aan met fabrieksgarantie, de juiste CV ketel documentatie en acceptabele betalingsvoorwaarden.

Kijk voor meer informatie over CV ketels op:

Columns over Website optimalisatie