Columns

Maandelijks nieuwe bijdragen en inzichten over zoekmachinestrategiën.

U bevindt zich hier : Columns

Columns over Website optimalisatie

Verschillende mobiele platforms in de markt: welke App?

Er zijn verschillende mobiele platforms, zoals iPhone, Android, Windows Mobile en meer. Maar welk platform het populairst is, kan niet eenvoudig beantwoord worden.

iPhone App als marketinginstrument

Met een grote herkenbaarheid (branding) en een eenvoudige bediening wordt een App een goede marketingtool.

SaaS

SaaS (Software as a Service) maakt de laatste jaren een grote groei door. Bij SaaS koop je dan ook geen software, maar een dienst.

Open of Closed Source Software

Een keuze die vaak gemaakt moet worden: "gratis" Open Souce of betaalde Closed Source Software. Beide hebben voor en nadelen, maar wat zijn nu eigenlijk de verschillen?

Zelf doen of uitbesteden?

In een Content Management Systeen kun je bijna alles zelf doen, maar is dat een goed idee?

Investeer in je website

Je website is in natuurlijk gewoon een marketinginstrument. Logisch dus dat je hiervoor ruimte reserveert in je marketingbudget.

Het belang van Linkbuilding

Linkbuilding, oftewel de hoeveelheid links die vanuit andere websites naar je eigen pagina verwijzen.

Wordt je Flash website gevonden?

Flash is stoer, flitsen en hip. Je kunt er de meest fantastische websites in maken, maar wat vinden de zoekmachines er eigenlijk van?

Schade door optimalisatie

Alles waar te voor staat is niet goed, zeggen we vaak. Maar te weinig SEO kennis kan ook problemen opleveren. Er zijn een aantal belnagrijke punten die je niet over het hoofd mag zien.

Bouncepercentage en Weigeringspercentage

Google Analytics heeft haar weigeringspercentage hernoemd naar Bouncepercentage. Een geweldige uitdrukking, maar wat betekent dit nu eigenlijk voor een website? En heeft google het wel bij het juiste eind?

Start van een nieuw idee

Wij zien online veel zaken waar nog wel wat aan veranderd mag worden. Deze website informeert je over kansen en mogelijkheden, do's en don'ts. feiten en nonsens.

Columns over Website optimalisatie